Nyheter under 2022!

Här kommer uppdateringar om hästarna, stallet, minnen och liknande att läggas ut. Håll utkik!

 

5 maj

Nu är det snart sommar och våra sommarridläger. 

3 April

Efter 6 månader borta på hälsohem hos Camilla så hämtade vi äntligen hem vår kära Gandur! Vi har saknat honom så mycket och det har känts så oerhört tomt i stallet när han varit borta, men det är inte bara vi som saknat honom utan såklart även hästarna. Det blev ett kärt återseende för alla parter och Titan blev den lyckligt lottade som fick leka med honom först i paddocken.

Välkommen hem fina Gandur!

10 Mars

Idag är det ett år sedan våran underbara lilla Kajsa galoppera vidare till de evigt gröna ängarna! Kajsa var ett fantastiskt litet sto som alltid fick den lilla ryttaren på hennes rygg att känna sig säker och som alltid fick människorna runt omkring henne att le!

Vi saknar dig något så oerhört fina fina Kajsa, vila i frid!

3 Mars

Efter 10 dagar på Ale Djurklinik tyckte veterinärerna att Fred äntligen var tillräckligt stark för att få komma hem igen. Vi fortsätter med matrestriktionerna och följer hemgångsråden som vi fått av dom. Även fast han fått komma hem igen så är resan fortfarande mycket lång, vi är så tacksamma för allt stöd vi får av alla här på DHU. Vi är framförallt tacksamma över den strålande och nogranna vård som Fred har fått av personalen på Ale.

Tack fina ni!

21 Februari

Idag åkte Fred iväg till Ale djurklinik pågrund av hans pågående fånganfall, vi vet inte hur länge han kommer att stanna där, men vi vet att han kommer att få den bästa möjliga vården där!

14 Januari

Idag är det ett år sedan våran älskade Lillebror vandrade vidare till de evigt gröna ängarna. Han var nog den bästa flockledare som vi någonsin kommer att stöta på och så fantastisk på så många sätt.

Ett år har aldrig varat så länge som det gjort i år, men samtidigt känns de tockså som det enbart var någon månad sedan han somna in...

Vila i frid, underbara Lillebror!